Beeld

 

S-Ultra TD ,QuantumDot

TV’s zorgen voor de állerbeste beeldkwaliteiten die U maar kan bedenken voor televisies.Quantum dots zijn kleine kristallen, 30.000x kleiner dan een menselijke haar.Minimalistisch design · Meer contrast · Krachtigere prestaties · Hogere snelheden

4K Ultra HD

4K . De Ultra HD is de nieuwe opvolger van de Full HD TV’s, en zorgen voor zelfs vier keer beter en scherper beeld dan een Full HD zelf! Dit komt doordat er meer pixels in het scherm zitten wat het beeld nog gedetailleerder en scherper maakt. Maar wat betekend Ultra HD-TV?  Ultra High Defenition Televisies. En als U hier een van besluit aan te schaffen, zal U gegarandeerd het verschil merken!

CURVED TV
De grootte van een Curved TV lijkt in vergelijking van een ‘platte’ tv van dezelfde maat groter, dit komt doordat het beeld van de Curved TV gebogen is. Hierdoor lijkt het beeld dieper, en zo dus echter. Ook kijkt dit fijner! Dit komt doordat de boog waarin de Curved TV gebogen is, dezelfde kromming heeft als uw oog en de lens van de camera. Deze kromming zorgt ervoor dat het beeld nog fijner is om naar te kijken, waardoor U het allerfijnste kan kijken naar het beeld.

Kom gerust eens kijken in onze winkel op de nieuwe lokatie aan de Leenderweg 80 te Valkenswaard.

Onze merken;

Samsung

LG

Sony

Philips

Telefunken

Sharp

Panasonic

 

 

 

TV - Samsung 55Q8F.jpgTV - Samsung Full HD TV.jpgTV - Sony KDL49XE8099.jpgTV - Toshiba 32L3733.jpg