Witgoed

Voor ons totale witgoed assortiment klik op deze link : www.koopmetservice.nlshop=9599

 

Wasmachines

Een wasmachine is onmisbaar in ieder huishouden. Deze wordt vaak dagelijks en soms zelfs meerdere keren per dag aan gezet. De motor van een wasmachine is een belangrijk onderdeel. Vaak wordt er gezegd, hoe zwaarder het apparaat, hoe beter de kwaliteit. Soms is dit ook zo maar dit is zeker geen maatstaf! Siemens, Miele, Samsung en merken als AEG, Whirlpool en Zanussi zijn de bekende spelers. Topsound heeft hierin een assortiment samengesteld van eenvoudig naar luxe apparaten met IQ sensoren die de vuilgraad van de was meten om hiermee water en energie te besparen! Dit kan oplopen tot tientallen euro’s op jaarbasis.

 

Drogers

Warmtepomp drogers
Krachtig en uiterst efficiënt – laat u fascineren door de ultramoderne techniek van de warmtepompdrogers van Siemens. Warmtepompdrogers zijn condensdrogers en zijn uitgerust met een speciale warmtepomptechniek. Anders als bij klassieke condensdrogers wordt hier energie in de vorm van restwarmte niet aan de omgeving afgegeven, maar blijft deze beschikbaar voor het droogproces. Zo bereiken warmtepompdrogers prachtige energieverbruikswaarden en verbruiken ze aanzienlijk minder energie als condensdrogers.

Absolute highlight van de warmtepompdroger is het zelfreinigende systeem van de condensator. Dat systeem is te vinden op veel apparaten van Siemens. Het reinigt de condensator automatisch bij elke droogbeurt – sensorgeregeld, intensief en meerdere malen. Het resultaat: een altijd pluisvrije condensator, die het energieverbruik duurzaam constant laag houdt – en u hoeft daarbij nergens aan te denken.

Extra Klasse van Siemens .

Siemens gaat met het extraKlasse assortiment net een stapje verder dan u al gewend bent. We geven aan deze vooral vrijstaande apparatuur namelijk standaard iets extra’s mee. Een aquaStop met alarm bij de wasmachines bijvoorbeeld, of roestvrijstalen handgrepen bij onze koelkasten. Is uw vaatwasser of koelkast toe aan vervanging? Dan zijn deze vrijstaande apparaten een perfecte optie. Ook heeft extraKlasse een assortiment inbouwapparatuur dat zeer geschikt is ter vervanging van uw huidige apparatuur.

 

 

Onze merken:
Siemens
Miele
AEG
Zanussi
Samsung
Whirlpool

 

Witgoed - AEG L7FB60Y.jpgWitgoed - AEG T7BD83GW.jpgWitgoed - AEG L6FBON.jpg