De beste elektronica en het eerlijkste advies

Topsound Valkenswaard is al jaren dé specialist in Valkenswaard als het gaat om elektronica en witgoed. Of je nu op zoek bent naar een Curved ,Ultra HD , LED-scherm, hifi of een wasmachine, eigenaar Robert Neijnens heeft het in huis. Bij Topsound Valkenswaard vind je de betere merken o.a. Marantz, Denon, Samsung Siemens, Harmankardon enz. Met een luisterruimte tot u beschikking is het makkelijk kiezen. Ook aan huis adviseren behoort tot de mogelijkheden.

Service met een grote ‘S’

1  Eerlijk advies
2  Gratis bruikleen bij reparatie van uw toestel
3  Geen voorrijkosten
4  Installeren en uitleggen
5  Vertrouwde monteurs
6   Scherpe prijzen
7   Inbouwen van huishoudelijke apparatuur

Bezorgservice

Uiteraard brengen wij de aanschaf bij u thuis. Maar nog belangrijker: we doen dat het moment dat het u uitkomt. Soms zelfs dezelfde dag nog. Ook helpen wij u graag bij het installeren en eventueel programmeren van uw aankoop. Wij leggen u graag uit hoe het apparaat werkt. Indien gewenst nemen wij het oude apparaat mee. U ziet het: bij ons geen zorgen over bezorgen!

Garantie en service

Van uw kostbare aankoop wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten, ook na de standaard fabrieksgarantie. Daarom heeft Topsound het garantieplan, een extra uitgebreide garantie & verzekering, dat extra zekerheid biedt wanneer er toch onverhoopt sprake mocht zijn van technische defecten, diefstal, vallen of stoten. Ook wanneer deze schadeoorzaken niet onder uw inboedel- of reisverzekering vallen.

Technische Dienst

Omdat er onverhoopt iets mis kan gaan met uw oude of nieuwe apparatuur, staan wij garant voor een goede aftersales. Wij hebben een technische dienst zodat uw apparaat in korte tijd gerepareerd kan worden. U krijgt van ons desgewenst een vervangend apparaat, zodat u geen hinder ondervindt terwijl wij voor herstel van uw aankoop zorgdragen.

Vakzaak

Als specialist in de consumentenelektronica is Topsound het juiste adres. Door grote betrokkenheid bij de zaak willen wij als zelfstandige detaillist alleen het beste voor u! Dat kunt u bijvoorbeeld zien aan de merken die wij voeren: alleen het beste van het beste! U vindt bij ons topmerken, die zich keer op keer bewezen hebben als het gaat om kwaliteit en design.

 

IMG-20170603-WA0005.jpg